Tänään on monella meistä ollut suuri päivä. On saatu valmiiksi ammattitutkintoja, ylioppilastutkintoja, peruskoulututkintoja ja vaikka mitä.

Minä ja Nalleorkesteri toivotamme kaikille valmistuneille paljon onnea ja menestystä jatkossa!

Ennen kaikkea onnittelemme kaikkia eskarinsa päättäneitä ja eskarin todistuksen saaneita!

Teille kaikille on taivas avoinna...

Muistakaa syödä paljon suklaata!!!!!!

- Pertti Pikkunalle -

------------

Keikkaa pukkaa...

Ensi viikolla esiinnymme Kortesjärven Rantahallissa torstaina. Seuraavalla viikolla Kauhavalla Puukkofestivaaleilla, missä vahvistamattomien tietojen mukaan Isä Mitro siunaa keikkabussimme ja tulevan kiertueen. Juhannuksen jälkeen alkaakin sitten se kuuluisa viiden viikon veto Keskisen Vesan kyläputiikin pihamaalla. Välillä teemme pistokeikan Härmälääsissä Häjyylyissä Alahärmässä maanantaina 30.6. Tulkaapa paikalle sankoin joukoin!

Nettikauppa saadaan auki ensi viikolla joten pysykääpä sivuilla. Kauppaan on tulossa Pertti-tuotteita, mutta myös paljon muuta. Sieltä tulee löytymään Roopen romukauppa, Sofian taide- ja käsityöpuoti ja Mikon bisnekset, eli meikäläinenhän myy mitä vaan, vaikka virsikirjoja tai käytettyjä traktoreita - kunhan tuotteet vain ovat maailman parhaita.

Parin viikon aikana meidän lauluja on käynyt kuuntelmassa jo yli 1000 kuuntelijaa, joten tästä tämä lähtee...

Pohjalainen-lehdessä oli juttua tämän viikon maanantaina yhden koko sivun ja viiden valokuvan verran. Kauhava-lehti, Järviseudun Sanomat, ja Ykköset-lehti kirjoittavat lähiaikoina. Ja Aamulehdenkin sivuilta meistä voi lukea, sitten kun Tampereen suunnassa liikumme.

Ensi viikolla aloitamme kiertämään Pohjanmaan paikallisradioita. Pysykää kuulolla.

Kivaa kesänalkua kaikille. Pitäkää kohtuus mielessä siinä suklaan syönnissä!

Mikko Muuli
manakeeri