Mikko Muuli kirjoittaa 29.6.

Pertti kiersi viime viikolla veljekset Keskisellä ja myös viikon loppuna Keuruun Höyrypäivillä ja keikat olivat iso menestys. Varsinkin Keuruulla väkeä riitti oikein mahrottomasti Perttiin tutustumassa. Helle oli lauantaina kova ja Pertti tarkenikin turkissaan niin hyvin, että Roopen piti välillä tuurata.

Helteestä seurasikin sitten se, että Pertti oli sunnuntaina kuumeessa.

Pertti yrittää kuitenkin urheasti hoitaa maanantain ilmaiskeikan Alahärmässä Häjyilyviikolla.

Loppukesän Pertti keskittyy tulevan levyn hiomiseen ja musavideon leikkaukseen. Video saattaa ilmestyä jo ensi viikolla jos hyvin käy. Tämän vuoksi loput ilmaiskeikat Keskisellä on siirretty tuleviin ajankohtiin. Muutaman pistokeikan Pertti vielä tekee heinä-elokuussa. Syksyllä sitten uudet kujeet, mutta niistä myöhemmin.

Mikko Muuli
manakeeri

--------------------

Pertti kirjoittaa 29.6.

Kiitoksia rakkaat fanit kun tulitte kuuntelemaan mua. Oli kivaa teirän kanssa ja oli mukava jutella teirän ihan kaikkien kanssa ja terveisiä sinne Lahteen ja Keuruulle ja Helsinkiin ja Jyväskylään ja Kangasalalle ja Alavudelle ja Tuuriin ja Lehtimäelle ja Haapamäelle ja Kokkolaan ja mistä kaikkialta teitä nyt olikin. Nähdään taas pian. Mää olen tänään vähän kuumeessa, mutta pitää yritää päästä jalkeille huomiseksi. Nyt mää meen petiin syömään suklaata, jotta jaksan. Laittakaa mailissa tulemaan niitä kuvia, mitä otitte...

Pertti Pikkunalle