Roope Roudarinalle kirjoittaa 1.7.2008

Kiitoksia kotikuntalaiset!

Teitte eilisestä keikasta juhlan. Varsinkin te tenavat, jotka olitte niin mahtavasti mukana. Oli kivaa nähdä että teilläkin oli kivaa. Vaikka välillä vähän piskottikin, eipä se mitään haitannut. Oli mahtavaa olla Alahärmän Onnelassa teidän kanssa keikalla.

Maanantaina kävin näyttämässä Pertin keikkabussia hieman katsaastuskonttuurillakin. Kovasti pienellä vikalistalla selvittiin: eli laitetaan pudonnut rekkarikilpi takaisin ja vähän fiilataan jarrupuolta niin avot! Virtain katsastusaseman Aulis oli ystävällinen ja asiallinen niin kuin aina. Kiitoksia myös Virtain suuntaan.

Pertti on tänään huilaillut, niin kuin minäkin. Mikko Muuli sen sijaan häärää minkä kerkeää bisnesten kanssa. Pertille ovat monet näiden sivujen kautta kirjoitelleetkin, kiitokset myös teille ja jatkakaa samaan malliin. Pertin videota tässä odotellaan tuolta Tampereen suunnasta, eiköhän poijat sen jossakin vaiheessa saa aikaiseksi, niillä on ollut noiden muiden telkkariohjelmien kanssa niin kiiruuta.

Pertin faniklubia tässä ollaan mietitty perustella pikku hiljaa ja se on tulossa varmaan tuossa elokuulla. Vetäjäkin on jo palkattu: faniklubin pehtoorina tulee häärimään Hessu Hepo!

Ei muuta kuin kalastelemaan!

Roope

ps. käykääs vilasemassa tuolla puodin puolella myös mun omaa romukauppaa, yritän saada sinne lisää kauppatavaraakin tällä viikolla